Free songs

O nama

Iako bilježi svega dvije godine svog poslovanja u gradu Osijeku, tvrtka OSTENDO d.o.o. u vlasništvu i pod vodstvom Milana Vidačića uspjela je ostvariti rajting dobre i uspješne tvrtke za završne radove u građevinarstvu, ponajviše podopolagačke radove, i to na cijelom području Hrvatske.
Pravovremena, kvalitetna i profesionalna obrada svih faza podopolagačkih radova zasluga je našeg mladog, usklađenog i ponajprije stručnog tima ljudi koji svojim dugogodišnjim iskustvom, predanim i profesionalnim pristupom također omogućuju uspješnu realizaciju ugovorenih projekata.

Naša su kvaliteta i referenca, svakako i odlične direktne poslovne suradnje s renomiranim proizvođačima svih podnih obloga, sirovina i materijala kojima unaprijeđujemo naše poslovanje.
Tu naglašavamo proizvođače poput GERFLOR, DLW flooring, MAPEI, FORBO, OBJECT FLOOR, JANSER SATTLER, DESSO i dr.
Naša misija je graditi poslovanje kroz dobre timove ljudi, kvalitetne i stručne podopolagače; pratiti i primjenjivati najnovija, suvremena rješenja i tehnologije pripreme, izrade i postavljanja podnih obloga. Poštivanje ugovorenih termina i rokova izrade, kvaliteta izvedenih radova i ponajprije korektna ljudska poslovna suradnja odrednice su poslovanja tvrtke Ostendo.