Free songs

Naši partneri

Suradnja s renomiranim proizvođačima sirovina, materijala i podnih obloga koje zastupamo rezultat je višegodišnjeg rada i kvalitete naših izvedenih radova na tržištu.
Navedeni proizvođači odlikuju se iznimnom kvalitetom svojih proizvoda i pouzdanošću svoje usluge te su po kvaliteti i inovativnosti u samom vrhu svjetske ponude

 • UNIPOX

  UNIPOX, robna je marka tvrtke Uzin Utz AG s dugom tradicijom, danas vodeća tvrtka u proizvodnji tekućih umjetnih masa za industrijske ili ukrasne namjene. Unipox nudi cjelovita rješenja za primjenu u bolnicama, školama, vrtićima, ali i za proizvodnju i industrijske prostore. Unipox proizvodi izvanrednih svojstava,  bez otapala, postojanih boja i širokog izbora boja, jednostavani za održavanje i korištenje te gotovo bez mirisa, odličan su izbor kada je prioritet  higijena, ugodno hodanje, crack-premošćivanje,  otpornost i zvučna izolacija.

 • Gerflor

  Gerflor, prisutan je preko 70 godina u više od 100 zemalja;  svojim inovacijama i trajnim ulaganjima stekao je svjetski vodeći status za opremanje interijera; nudi gotovo sva rješenja prilagođena za primjenu u zdravstvu/bolnice, industriju, sportske podloge, obrazovne ustanove, prodajne prostore, poslovne urede, kućanstva i sl.

 • DLW Flooring

  DLW Flooring , jedan je od vodećih europskih proizvođača podnih obloga za primjenu u zdravstvu, obrazovanju, trgovini na malo, uredima, hotelskim  objektima i sl. Sa više od 130 godina postojanja i prodajnih uredima diljem svijeta DLW brand je sinonim vrhunske kvalitete, inovativnih podnih obloga koje su “Made in Germany”.

 • Sattler

  Sattler Grupa, sa sjedištem u Austriji , djeluje više od 140 godina u čitavom svijetu; svjetski uspjeh i status vodećeg proizvođača highTEX proizvoda, posebno za vanjsku uporabu, kao i membranskih konstrukcija, stekla je stalnim naporima u kreiranju i primjeni inovacija pružajući širokom spektru namjene i globalnom tržištu proizvode vrhunske kvalitete.

 • UZIN

  UZIN Utz AG Grupa, sa sjedištem u Njemačkoj, tvrtka je s više od 100 godina postojanja i međunarodnim ugledom cjelovitih sistemskih rješenja polaganja podnih obloga; proizvodi i nudi proizvode, rješenja i inovacije vezane uz polaganje, održavanje i sanaciju podnih obloga čime podiže kvalitetu proizvoda i usluga na svim segmentima tržišta polaganja podnih obloga te gradi povjerenje i trajnu suradnju s partnerima.  Marke UZIN, Wolff, Pallmann, Arturo, Codex i RZ predstavljaju široki spektar usluga UZIN Utz AG  grupacije.